MIJLPALEN:
DIT ZIJN
DE HELDEN &
MOMENTEN
WAAR BF HET
VOOR DOET

< Terug naar nieuwsoverzicht

Pianoduo Festival zet ANBI-waardige stichting op met support van Het Bunschoten Fonds

Met een bijdrage van € 5.000,- van Het Bunschoten Fonds kan het Pianoduo Festival een volledig ANBI-waardige stichting op poten zetten. Voldoen aan de ANBI-voorwaarden is een vereiste voor een zorgvuldige omgang met fondsenwerving, maar kan voor kleinere organisaties een moeilijk te nemen juridische en administratieve drempel vormen. Met de bijdrage van Het Bunschoten Fonds kan het Pianoduo Festival professionele fiscale en juridische hulp inroepen om deze noodzakelijke stap zo snel mogelijk te zetten.

Het Pianoduo Festival organiseert haar derde editie in oktober 2015 in de Amsterdamse Amstelkerk. Lestari Scholtes en Gwylim Janssens geven artistiek leiding aan wat het Pianoduo Festival noemt ‘het samenkomen van de wereld van twintig vingers op een en twee piano’s’. Dat gebeurt in de vorm van klassieke muziek, jazz, aandacht voor kids en workshops, met medewerking van vooraanstaande musici als Arthur en Lucas Jussen, het Israëlische Silver-Garburg Pianoduo, jazzpianisten Mike del Ferro en Mike Boddé, natuurlijk het Pianoduo Scholtes & Janssens zelf en nog veel meer.

Daarbij hoort ook het Open DuoPodium, waar alle (amateur)duo’s, jong en oud, beginner of gevorderd, aan kunnen deelnemen. Tevens krijgen vier pianoduo’s de unieke gelegenheid om een openbare masterclass te volgen bij Pianoduo Scholtes & Janssens. Ga naar het interview met Pianoduo Festival

http://www.pianoduofestival.nl